AFAS Community Contact

Implementatie AFAS

Heeft jouw organisatie gekozen om met de software van AFAS te werken? Dan is het een must om deze software vanaf de basis ook goed in te richten. Wij geloven namelijk dat de software ondersteunend moet zijn aan jouw bedrijfsprocessen. Op deze manier laat je de software ook echt voor jouw organisatie werken!

Ben jij op zoek naar een partner die jullie kan begeleiden naar een succesvolle implementatie van jouw AFAS software? Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op
Productpartners

Het maximale uit AFAS en daar voorbij

Een bedrijfsproces gaat vaak verder dan het softwarepakket van AFAS. Daarom werken wij met onze productpartners aan naadloze processen en maken we van struikelblokken stapstenen om op te schalen en zo optimaal gebruik te maken van AFAS.

Ontdek al onze productpartners

Doelstelling en aanpak

Wat is jouw doelstelling?
Waar wil jouw organisatie de software van AFAS voor gaan gebruiken? Is het de bedoeling om je financiële processen met behulp van AFAS meer te stroomlijnen en resultaten inzichtelijk te maken? Of wil jij HR-processen automatiseren met de software van AFAS, zodat je allerlei werkzaamheden, zoals salarisverwerking, verlof, verzuim en werving & selectie met een muisklik kunt regelen? Of wil jij jouw orderbeheer optimaliseren zodat je jouw klanten een uitstekende winkelervaring kunt bieden? Kortom; jouw doelstelling is voor ons het belangrijkste vertrekpunt!

Aanpak
Wij helpen jouw organisatie ook graag om met de software van AFAS slimmer en efficiënter te werken! Maar dat gaat niet vanzelf. Het goed implementeren van de software is hierbij een must. Met onze ervaring begeleiden we je graag in dit traject. Wij werken volgens een vaste implementatiemethode. Deze manier van werken zorgt ervoor dat we jouw gehele organisatie en processen doorlopen en er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien.
​

Op basis van jouw doelstellingen gaan we we aan de slag. Er wordt een projectplan en een projectorganisatie samengesteld, waarbij we ook direct rekening houden met hoe het beheer vervolgens ingericht gaat worden. Ook besteden we veel aandacht aan het betrekken van de hele organisatie. Het is namelijk belangrijk dat de nieuwe werkwijze ook geaccepteerd en ‘gedragen’ wordt door de mensen in jouw organisatie.

Meer informatie over Implementatie AFAS? Vraag snel een afspraak aan!

Wil je meer informatie over een AFAS implementatie? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HRM bedrijfsprocesoptimalisatie

Ontdek de mogelijkheden

Wij laten graag zien hoe we jouw organisatie een robuuste infrastructuur geven

Neem contact op