AFAS Community Contact

Projectbegeleiding

Wil jij graag ondersteuning om een specifiek project binnen jouw organisatie te realiseren? Is er binnen jouw organisatie een concreet project dat maar niet van de grond komt? Moet de artikelstructuur veranderd worden? Wil je de financiële stromen inzichtelijk maken zodat je ook echt kunt sturen op basis van jouw stuurinformatie? We begeleiden jouw project van a tot z en gaan ook graag voor jou aan de slag!

Productpartners

Alles uit AFAS en daar voorbij

Met onze product partners creëren we extra stapstenen. Met onze productpartners maken we van struikelblokken stapstenen om op te schalen en optimaal gebruik te maken van AFAS.

Partners

Projectbegeleiding AFAS en verder

Wanneer er binnen jouw organisatie een project uitgevoerd moet worden, beperkt zich dat vaak niet alleen tot de software van AFAS. Er zijn ongetwijfeld meerdere softwarepakketten en (online) tools betrokken. En dat is nu precies waar wij enthousiast van worden! Wij verdiepen ons altijd in jouw doelstelling. Wat wil jij bereiken? En dat gaan we voor jou realiseren!

Onze consultants zijn projectleiders en consultants in één. We verdiepen ons in de bedrijfsprocessen, adviseren hierover en zorgen ervoor dat de softwaretoepassingen jou ook echt gaan ondersteunen! We zorgen dat het echt werkt en op elkaar aansluit. 

Meer informatie over onze projectbegeleiding? Vraag snel een afspraak aan!

Wil je meer informatie over projectbegeleiding of heb je een project lopen waar je niet uitkomt? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat de software ook echt voor jou werken!

Wil je meer weten over onze aanpak? Neem contact met ons op. Wij helpen graag.

Contact