AFAS Community Contact

Beheer

Nadat de implementatie en/of optimalisatie voltooid is begint pas het echte werk: het continu automatiseren en verbeteren van je processen. Kan jouw organisatie hier wel wat hulp bij gebruiken? Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat de software van AFAS, eventueel in combinatie met andere tools, jou écht meerwaarde gaat bieden.

Productpartners

Het maximale uit AFAS en daar voorbij

Met onze product partners creëren we extra stapstenen. Met onze productpartners maken we van struikelblokken stapstenen om op te schalen en optimaal gebruik te maken van AFAS.

Ontdek al onze productpartners

Beheer van AFAS

Ben jij binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor het beheer van de software van AFAS? Kan jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij kijken graag met je mee en nemen werk voor je uit handen. De software van AFAS biedt veel functionaliteiten, regelmatig zijn er nieuwe updates en binnen jouw organisatie zijn er ongetwijfeld gebruikers met vragen en wensen. Onze AFAS experts ondersteunen je bij het beheer van AFAS en geven je tegelijkertijd advies over het implementeren en/of optimaliseren van (nieuwe) functionaliteiten binnen de software. Natuurlijk kunnen wij dit ook meteen inrichten. 

Meer informatie over het beheer van AFAS? Vraag snel een afspraak aan!

Wil je meer informatie over jouw AFAS beheer? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat Solvaters voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact