AFAS Community Contact

Evelien Walsh

+31 (0)6 - 89 84 39 41
evelien.walsh@solvaters.nl

Meet Evelien

Na ruim negen jaar gewerkt te hebben als Projectleider en Senior E-HRM Consultant bij een andere werkgever, heb ik besloten de overstap te maken naar een kleinere organisatie waar ik een meer persoonlijke bijdrage kan leveren en mezelf daardoor nog beter kan ontwikkelen en van meerwaarde kan zijn voor onze klanten. Momenteel ben ik Senior E-HRM Consultant en Projectleider, AFAS Expert HRM bij Solvaters, waar ik verantwoordelijk ben voor alle HRM/Payroll opdrachten en het HRM/Payroll team. Bij Solvaters staan we naast de klant, gaan we verder waar anderen stoppen en streven we altijd naar het optimale resultaat. Ook verlies ik het oog voor detail in de communicatie niet uit het oog. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de marketing.

Over mij

Samen met mijn man en onze twee kinderen wonen wij in het mooie Arnhem. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Of het nu gaat om leuke uitstapjes met mijn gezin, gezellige momenten met vrienden, of boksen en andere sporten, ik houd van een dynamische en energieke levensstijl. Voetbal is mede door mijn man en kinderen een grote passie van mij. Het liefste combineer ik een bezoek aan het buitenland met een voetbalwedstrijd. Zo staan de stadia van FC Barcelona, Sporting Lissabon, Hajduk Split, Marseille, Monaco en Hertha Berlin al op mijn bezochte lijst.

Ik kijk ernaar uit om mijn expertise en passie in te zetten om bij te dragen aan het succes van zowel ons team als onze klanten.

Ben je benieuwd wat ik voor je betekenen? Stuur me een berichtje.

LinkedIn