AFAS Community Contact

Laura Zantman

+31 (0)6 - 86 88 45 61
laura.zantman@solvaters.nl

Meet Laura

Ik ben Laura, Business Consultant bij Solvaters. Ik ben bij Solvaters gekomen via mijn IT-traineeship bij Creatment. Mijn rol omvat het ondersteunen van verschillende bedrijven bij de implementatie of optimalisatie van AFAS Software, om bedrijfsprocessen efficiënt en soepel te laten verlopen en zo de organisaties te ontzorgen. Met mijn achtergrond als voedingsdeskundige beschouw ik deze overstap naar de IT als een leerzame en toffe uitdaging, waarbij ik hoop veel mensen van dienst te kunnen zijn.

Succesbeheer Traineeship AFAS Software

Bij Solvaters kreeg ik meteen de kans om de Succesbeheer Traineeship te volgen bij AFAS Software. Dit heb ik eind april met succes afgerond! 

In deze 2 maanden heb ik, samen met een super leuke groep mede-trainees, me verdiept in de software en cultuur van AFAS aan de hand van een zelf meegebrachte case. Met diverse cursussen, sessies en consultancydagen heb ik enorm veel geleerd over de inhoud en de mogelijkheden van de software.

Als afsluiting van dit traineeship mochten we allemaal onze casussen presenteren. In mijn casus ‘Van inkoop tot factuur’ lag de nadruk op het gebruiksgemak van het nieuwe bestelportaal voor feestartikelen, met de inrichting in Profit en InSite.

Inmiddels ben ik al druk bezig klanten en diverse optimalisaties. Ik kijk uit naar alle verdere samenwerkingen met klanten en van meerwaarde te kunnen zijn voor jouw organisatie.
Meet Laura

Over mij als persoon

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door in de sportschool, geniet ik van theaterbezoeken en vakanties (wie niet 😉), vind ik het leuk om escape rooms te doen en ben ik regelmatig in een achtbaan te vinden. Ik ben heel welkom ontvangen door mijn collega’s en kijk uit naar alles wat ik de komende tijd ga leren!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op.

Groet,

Laura Zantman

LinkedIn

Geschreven artikelen